Web Analytics Made Easy - Statcounter

رادیو سلامت در قالب برنامه تصویر خیال که روز جمعه هشتم بهمن ماه پخش می شود به تحلیل روانشناسی فیلم های اکران شده در سالهای اخیر می پردازد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ مرتضی میلانی، تهیه کننده برنامه تصویر خیال در این باره توضیح داد: روز جمعه هشتم بهمن ماه به تحلیل روانشناختی فیلم "بعد از تو" می پردازیم که ساخته فرهاد نجفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کارشناس برنامه درباره درگیری های عاطفی و تاثیرات روانشناختی آن روی مخاطب صحبت می کند. دکتر کبری مالمیر رواشناس در برنامه به عنوان مهمان حضور دارد.

وی ادامه داد: فیلم‌ها اغلب بازنمایی زندگی روزمره هستند که با فرازو فرودهاشان به تصویر کشیده می‌شوند تا خیال‌مان را به بازی گیرند و در پس هر سناریو که به فیلم تبدیل می‌شود لایه‌های پنهانی وجود دارد که خواسته یا ناخواسته بیننده با آن همسو و هم داستان می‌شود. رمزگشایی از بخشی از این لایه‌ها و ترسیم تصویر واقعی برای بینندگان مستلزم تحلیل و .‎های فیلم‌هاست  

به گفته میلانی، تهیه کننده، در برنامه رادیویی تصویر خیال لایه‌های پنهان شخصیت‌ها و ماجراها از دو منظر روانشناسی و اسطوره شناسی توسط کارشناسان برنامه تحلیل و بررسی می‌شود.

بعد از تو، فیلمی در ژانر خانوادگی-درام و رازآلود به نویسندگی و کارگردانی فرهاد نجف» و محصول سال 1398 سینمای ایران است. از بازیگران این فیلم می توان به مینا وحید، تیرداد کیایی، محمد مهدی حسینی، نیلوفر پارسا، بابک قادری و ... اشاره کرد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روانشناسی سلامت سینمای ایران فرهاد نجفی تحلیل روان شناختی فیلم بعد از تو تصویر خیال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند

الماسی درباره شرایط ثبت نام جهش تحصیلی گفت: در مرحله نخست مدیر مدرسه پس از حصول اطمینان از شرایط دانش آموز ثبت درخواست او را در سامانه سیدا انجام می دهد، سپس بعد از تأیید درخواست توسط مدیر در سامانه سیرت، ثبت درخواست جهش توسط اولیا در سامانه سیرت برای نوبت گیری و انجام مراحل ارزیابی در مرکز جامع سنجش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در جهش تحصیلی آزمون هوش و بررسی روانشناختی گرفته می‌شود، افزود: پس از قبولی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، در پایه مورد نظر نیز بجز دروس تربیت بدنی و انضباط، آزمون دریافت می‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه زمان ثبت نام و آزمون هوش و بررسی روانشناختی از ۱۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد است، ادامه داد: میزان بهره هوشی و بررسی روانشناختی در این آزمون در دو طبقه باهوش و پر هوش به ترتیب یک و چند پایه است.

الماسی بیان اینکه به همه اولیا توصیه می شود تحت تاثیر بازارهای بیرونی برای آمادگی روانشناختی قرار نگیرند، گفت: والدین نگاه واقع بینانه به توانایی بچه های خود داشته باشند و تنها مرجع بررسی صلاحیت های هوشی و روانشناختی برای جهش تحصیلی، وزارت آموزش و پرورش است، لذا از آوردن نتایج مراکز بیرونی برای تعیین جایگاه خودداری شود.

وی با بیان اینکه از تصمیمات احساسی و هیجانی برای ارتقای تحصیلی فرزندان جدا خودداری شود، افزود: قبل از ارزیابی روانشناختی، هوشی و اعلام نتیجه از امتحان درسی پایه مورد نظر خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اشتوتگارت 3-1 بایرن: خیال رئال راحت باشد!‏
  • خیال نکونام بابت خط دفاعی راحت شد (عکس)
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • یک برزیلی دیگر آمد، خیال پائز راحت شد
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند